Αγαπητοί γονείς, ο παιδικός σταθμός και Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ) ΠΑΙΖΩ & ΜΑΘΑΙΝΩ στην Καλαμαριά, πρωτοπορεί στην διαπαιδαγώγηση του παιδιού.
Τα χρόνια εμπειρίας και των καινοτόμων δραστηριοτήτων στο χώρο της προσχολικής αγωγής μας κατατάσσουν μεταξύ των πιο εξειδικευμένων παιδικών σταθμών στην Καλαμαριά.

Αναγνωρίζουμε ότι το κάθε παιδί έχει τη δική του ιδιοσυγκρασία και το δικό του ρυθμό και τρόπο μάθησης, μέλημά μας είναι να παρέχουμε στο παιδί ένα περιβάλλον πλούσιο σε ερεθίσματα υψηλής εκπαιδευτικής ποιότητας. Το εξαιρετικό επίτευγμα είναι ότι τα παιδιά βιώνουν τη μάθηση με ευχαρίστηση.

Τα παιδιά προσανατολίζονται να προτείνουν ιδέες και να συμμετέχουν ενεργά στη δόμηση της γνώσης. Πρόκειται για υποστηρικτική δραστηριότητα η οποία με εξαιρετική επιτυχία συνδυάζεται με το υπόλοιπο πρόγραμμα του παιδικού σταθμού.

Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνουμε στην ανάγκη των παιδιών για περισσότερο παιχνίδι σε υπαίθριους χώρους, έχουμε δημιουργήσει ασφαλής χώρους που προσφέρουν τη δυνατότητα δημιουργίας και χαράς στα παιδιά.

Για να επιτύχουμε την ολόπλευρη ανάπτυξη των παιδιών έχει μεγάλη σημασία και η σωματική δραστηριότητα τους. Στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα εμπεριέχεται η γυμναστική.

Σκοπός μας είναι να λειτουργούμε ένα πρότυπο ποιοτικό παιδικό σταθμό που προσφέρει χαρά, δημιουργία, εκπαίδευση και συναισθηματική ισορροπία στα παιδιά.

 

 

 

 

 

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα - Παρασκευή: 07:00 - 18:00

ΕπισκεψιμότηταΕπισκεψιμότητα49431

  Ανατολικής Θράκης 14, Καλαμαριά, 55134     2315003013     info@paizwkaimathainw.gr